Waar kan ik BASH downloaden?

De applicatie is beschikbaar voor iPhone en Android. Je kunt zoeken in de app store of naar onderstaande links gaan.

iPhone: Download
Android: Download

Bij het registreren heb ik geen activatie-mail ontvangen.

De activatie-mail kan ook in de spambox of ongewenste email terecht zijn gekomen. Het is ook mogelijk om jezelf aan te melden met Facebook.

Via BASH heb ik tickets / gastenlijstplekken gewonnen, wanneer en hoe kan ik de tickets downloaden?

24 uur voor het evenement worden de tickets beschikbaar gesteld in de applicatie bij ‘Mijn profiel’. Je kunt dan gemakkelijk het ticket openen in de app en laten scannen aan de deur. Als het ticket geopend is wordt deze ook offline in de Bash app opgeslagen.

Het openen van mijn ticket lukt niet (Android)

Bij het openen van jouw ticket wordt gevraagd om jouw locatie. Hiermee zorgen wij ervoor dat ons systeem herkent dat jij gegaan bent, zodat je niet op de zwarte lijst komt te staan. Sommige Android telefoons hebben of de locatie niet ingeschakeld of de locatievoorzieningen ingesteld op batterij besparend. Hierdoor kan de app jouw nauwkeurige locatie niet ophalen. Om jouw ticket te kunnen openen dien je jouw locatievoorzieningen in te schakelen en op ‘nauwkeurig’ te zetten. Hierna kun je jouw ticket in de app openen. Veel plezier!

Hoe vaak kan ik per win-actie meespelen?

Je kunt per win-actie 2 keer meespelen. Na deze 2 keer heb je de mogelijkheid om het te delen met je vrienden waardoor je 1 extra kans krijgt.

Hoe vaak kan ik per dag meespelen?

Je kan 1 keer per dag meespelen.

Via de Bash app heb ik tickets / gastenlijstplekken gewonnen, wat moet ik meenemen naar het evenement?

De tickets / gastenlijstplekken zijn naamsgebonden. Het is daarom van belang om een geldig identiteitsbewijs of paspoort mee te nemen. Het is daarbij ook handig om de tickets alvast te openen in de app. Deze worden dan automatisch offline opgeslagen in Bash. Dan ben je er zeker van dat je de tickets kan laten zien bij de ingang.

Overige vragen

Overige vragen kunnen gemaild worden naar info@bashapp.nl

Via de Bash app heb ik tickets / gastenlijstplekken gewonnen, helaas kan ik niet meer gaan. Is het mogelijk om de tickets door te verkopen / over te dragen?

Het is niet mogelijk om de tickets door te verkopen, aangezien deze naamsgebonden zijn. Het is daarom ook van belang dat je voor- en achternaam in jouw Bash-account overeenkomen met je identiteitsbewijs of paspoort. Mocht je de tickets toch doorverkopen dan wordt jouw Bash-account geblokkeerd.

Hoe verzilver ik mijn invitecode?

Als je bent uitgenodigd voor een evenement en je een ticketcode toegestuurd hebt gekregen, dan kun je deze activeren in ‘Mijn profiel’. Dit zorgt ervoor dat jij automatisch 24 uur een kaartje ontvangt of op de gastenlijst staat.

Mijn Invitecode werkt niet

Als je bent uitgenodigd voor een evenement en je een ticketcode toegestuurd hebt gekregen, dan kun je deze activeren in ‘Mijn profiel’. Dit zorgt ervoor dat jij automatisch 24 uur een kaartje ontvangt of op de gastenlijst staat. Mocht deze code niet werken en de code is nog geldig (10 uur na uitnodiging), kopieer deze dan naar de app. Zo weet je zeker dat de code goed overgetypt is. Mocht dit ook niet werken neem dan contact op via info@bashapp.nl.