Party report: Wonderland Festival Indoor

Door: Catharina Ljubica | 21 februari 2018

17 februari was het weer tijd voor Alice om terug te keren naar Wonderland; een plek van vreugde, plezier en heel veel dansjes. Deze editie werd het weer gehouden in de populaire locatie Warehouse Elementenstraat.

Warehouse Elementenstraat
De Warehouse Elementenstraat is een toplocatie midden in een industrieel gebied in de buurt van Sloterdijk. De locatie is goed te bereiken; de metro is om de hoek, met de fiets is het makkelijk te vinden en er zijn genoeg parkeerplaatsen voor 
de auto.
De evenementen locatie is behoorlijk ruim, zowel de breedte en de hoogte waardoor je geen ‘benauwd’ of ‘gevangen’ gevoeld krijgt. Ondanks de drukte was er voldoende ruimte om te dansen. Het personeel is erg vriendelijk en hebben een positieve vibe. Er zijn veel toiletten die ook goed schoon zijn en ik heb bijna niet in de rij hoeven te staan. Naast deze pluspunten is de techniek ook top; met een super soundsystem is het geluid overal goed te horen en de lichtshow maakt het helemaal compleet met technici die duidelijk weten wat ze doen.

The Rabbit Hole
De mainstage van de Werehouse is erg groot met genoeg dans ruimte. Consumptiemogelijkheden zijn er genoeg; twee bars voor drankjes en een apart plekje waar je ijsjes kan halen. De wachttijd voor je drankje was ook erg goed te doen. De avond bij The Rabbit Hole begon met de nieuwkomer VNTM die de avond goed begon met zijn dark & deep melodies. Hierna mocht de opkomende dj Tahko het podium veroveren. Tahko draaide voor de tweede keer bij Verknipt en was een fijne starter van de nacht met een mega chill setje. Gevolgd door Monoloc waar de voetjes al flink van de vloer gingen. Om 02.15 was de New Yorkse dj Layton Giordani aan de beurt. Hij had het tempo er lekker in zitten en het publiek stond lekker te dansen. Om 03:45 was Fatima Hajji aan de beurt. De techno Queen en Verknipt resident draait op bijna elk feestje van verknipt en weet toch keer op keer een uitmuntende set neer te zetten. Na deze geweldige set kwam de knallende afsluiter van Headstrong waar de mensen nog hun laatste beetje energie op maakte.

House Of Cards
Bij de tweede zaal werd de nadruk gelegd op house/ tech-house. Om 00:00 opende deze zaal zijn deuren met een relaxed setje van Relativ (Buurman & Buurman). Dit was een fijne opener en het publiek ging al snel los. Gevolgd door Joey Daniel met zijn Low-end Dubby Tech sound. Om 03:45 was Benny Rodrigues aan de beurt met lekkere house deuntjes. De afsluiter van de House Of Cards zaal was het Amsterdamse duo ANOTR. Ze hadden de zaal goed gevuld met enthousiaste bezoekers die voor deze laatste act nog flink aan het dansen waren.

Al om al top!
Beide zalen waren top! De temperatuur was fijn; niet te warm en niet te koud. De zalen waren ook mooi en typisch ‘wonderland’ versierd. De entertainment crew zette er nog een schepje bovenop met licht gevende Jellyfishes die over de dansende menigte heen sprongen, de bekende Mad Hatter en de glitter elfjes maakten het feestje nog leuker. Wonderland heeft deze keer weer een geweldig feestje neergezet met een fijne sfeer, goeie acts en een topervaring. Ik kijk al uit naar de Outdoor editie van Wonderland!